خدمات پسیو شبکه

خدمات پسیو شبکه یکی از مهم‌ترین بخش‌های نصب و راه اندازی شبکه می‌باشد که به خدمات مرتبط با زیرساخت شبکه اتلاق می‌گردد. پسیو (Passive) در لغت به معنی غیرفعال می‌باشد. تجهیزات پسیو شبکه و خدمات پسیو شبکه‌های کامپیوتری هیچ‌گونه فعالیتی بر روی سیگنال و یا دیتای در حال گذر در شبکه انجام نمی‌دهند. در نتیجه این خدمات فقط به خدمات نصب و پیاده‌سازی زیرساخت شبکه، نصب و راه‌اندازی تجهیزات شبکه و سرور، خدمات کابل کشی شبکه و ترانکینگ بصورت ساختار یافته، نصب و راه‌اندازی تلفن سانترال، برق و UPS گفته می‌شود و وارد مرحله پیکربندی نمی‌گردد.
مجموعه روترنت با داشتن تیم مجرب و اطلاعات به روز در حوزه خدمات زیرساخت و پسیو شبکه آماده ارائه این خدمات به سراسر کشور می باشد. این شرکت همواره در تلاش است تقاضای شرکت‌ها در خصوص بهبود زیرساخت و پهنای باند، مسیرهای ارتباطی پایدار، مسیرهای ارتباطی جایگزین و امن به جهت افزایش اطمینان از برقراری سیستم در شرایط مختلف را برآورده نماید. روترنت بهترین راهکارها را برای اجرای پسیو شبکه، بهبود بستر های موجود و ارتقاء و گسترش پروژه ها با قیمت بهینه و به صورت مهندسی شده ارائه می کند.

مراحل اجرای خدمات پسیو شبکه

icon

بازدید از محل پروژه

ابتدا کارشناسان متخصص و مجرب پسیو شبکه روترنت از محل انجام پروژه بازدید کرده و اطلاعات مورد نیاز اولیه برای طراحی، مقدمات اجرای پروژه پسیو شبکه و پیش‌فاکتور را جمع‌آوری می‌کنند. بازدید کارشناس به منظور جمع‌آوری اطلاعاتی مانند متراژ، مسیرهای عبوری و امکان‌سنجی پروژه و بررسی نیازهای مشتری انجام می‌شود.

icon

طراحی زیرساخت شبکه

در این مرحله نقشه زیرساخت شبکه طراحی می‌گردد. زیرا باید تمام امکان‌سنجی‌ها، آینده‌نگری‌ها و شرایط فیزیکی محیط کاملاً سنجیده شده و یک نقشه اصولی، مطابق با استاندارد روز از شبکه‌های کامپیوتری طراحی گردد، اهمیت این مرحله به‌ این دلیل است که در بسیاری از مواقع پس از انجام خدمات پسیو شبکه امکان تغییرات در آن عملاً وجود ندارد!

icon

کابل‌کشی شبکه

پس از تأیید نقشه شبکه، اجرای کابل‌کشی شبکه و ترانکینگ به صورت ساخت‌یافته شروع می‌شود. که به دو صورت روکار یا توکار انجام می‌پذیرد، در محل‌های روکار داکت‌کشی انجام می‌شود. در این مرحله از مرغوب‌ترین نوع کابل‌ها استفاده می‌شود.

icon

نصب و آرایش رک

بعد از انجام کابل‌کشی نوبت به نصب رک، آرایش رک، نصب پچ پنل، پچ کورد، سوئیچ‌ها، روترها، سرورها و تجهیزات شبکه داخل رک می‌رسد. در نهایت تمامی نودها، پریزها، کیستون‌ها نصب می‌گردد.

icon

تست شبکه

بعد از اتمام این مرحله، نوبت به تست سیگنال شبکه می‌رسد و باید تمامی نودها از نظر سالم بودن ارتباط، تست گردند تا مشخص شود که هیچ‌گونه قطعی در ارتباط کابلی وجود ندارد. این مرحله توسط متخصصان شبکه و با استفاده از ابزارهای تست فلوک انجام می‌شود.

مسائل و مشکلات مرتبط با زیرساخت شبکه

چالش های اجرای خدمات پسیو شبکه

از مهم ترین چالش های اجرای خدمات پسیو شبکه می توان به عدم آگاهی از اهمیت این سیستم اشاره کرد. چرا که یک تفکر غلط و اشتباه که در بین مدیران کسب و کار وجود دارد این است که آن‌ها بر این باورند که یک شبکه خوب شامل تجهیزات خوب مانند سرور و یا سوئیچ می‌باشد؛ به همین دلیل برای بخش زیرساخت و پسیو اهمیت کمتری قائل می‌شوند. همین مسئله موجب ایجاد مشکلات بزرگتر و پرهزینه تری در شبکه می گردد.
همین طرز تفکر غلط و اشتباه باعث شده است که اشکالات زیادی در پروژه های پسیو ناشی از کم توجهی به وجود بیاید. این اشکالات فنی می توانند عملکرد بهترین و به روز ترین تجهیزات شبکه را نیز مختل کند. در بسیاری از پروژه ها وقتی کارشناسان مجموعه روترنت به بررسی وضعیت شبکه مشتریان می پردازند، اولین مشکلاتی اساسی که با آن برخورد می‌‎کنند همین ایرادات زیرساختی و طراحی غلط شبکه می‌باشد. متأسفانه در بسیاری از موارد با توجه به شرایط موجود حتی امکان تغییر و اصلاح وجود ندارد.
در هر حال مدیران و مسئولین شرکت‌ها و سازمان‌ها باید بدانند که دلیل ضعف اکثر شبکه‌ها، در زیرساخت غیراصولی و غیراستاندارد آن‌ها است و باید قبل از هر چیزی در این بخش هزینه کرده و آن را اصلاح و بهینه کنند.

|کارشناسان ما آماده ارائه خدمات تلفنی، اینترنتی و حضوری به مشتریان محترم می‌باشند.|

یک دهه سابقه کاری و رضایت مشتریان مهم‌ترین نشانه تعهد و تخصص روترنت می‌باشد.

۰۲۱۹۱۰۱۷۶۰۶

بهترین خدمات روترنت

ما با بهره‌گیری از متخصصین مجرب و آموزش دیده و همچنین با تکیه بر اصل مشتری‌مداری مدعی ارائه خدمات با بالاترین کیفیت به شما هموطنان عزیز می‌باشیم.

خدمات راه‌اندازی شبکه

خدمات نصب و راه‌اندازی شبکه‌های کامپیوتری بر بستر کابل، وایرلس و یا فیبرنوری با بالاترین سطح کیفیت

خدمات مشاوره و ارائه راهکار شبکه

خدمات مشاوره و راهکارهای سازمانی در راستای تغییرات ساختاری در شبکه، نوسازی، بهینه‌سازی و استانداردسازی شبکه.

خدمات پشتیبانی و نگهداری شبکه

ارائه‌دهنده خدمات پشتیبانی شبکه در جهت حفاظت از امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری و تجهیزات شبکه، با بهترین تعرفه پشتیبانی شبکه

طراحی و نقشه‌کشی شبکه

طراحی زیرساخت شبکه و ارائه نقشه پسیو شبکه، نقشه کابل‌کشی شبکه، محل استقرار تجهیزات

عقد قرارداد پروژه‌های پسیو شبکه

طراحی و اجرای کلیه پروژه‌های پسیو شبکه برای سازمان‌ها و شرکت‌های بزرگ و کوچک، با پیاده‌سازی تجهیزات زیرساختی شبکه

عقد قرارداد پروژه‌های اکتیو شبکه

تنظیم و پیکربندی تمامی تجهیزات اکتیو شبکه نصب و راه‌ اندازی سیستم‌عامل‌ و انجام تنظیمات و پیکربندی سرویس‌های تحت شبکه

خدمات کابل کشی و ترانکینگ

اجرای پروژه‌های کابل‌کشی به صورت استاندارد و ساخت یافته، با انواع کابل براساس نیاز مشتری

راه‌اندازی اتاق سرور

طراحی و پیاده‌سازی اصولی اتاق سرور، منطبق بر استانداردهای روز براساس نیاز مشتری

خدمات امنیت شبکه

مدیریت امنیت شبکه، برای انواع شرایط مختلف کنترل سطوح دسترسی کاربران به منابع سازمانی

خدمات سانترال و ویپ

خدمات نصب سانترال و سیستم‌های تلفنی، با دقت و حساسیت بسیار زیاد

اجرای پروژه‌های دوربین مداربسته

ارائه‌دهنده خدمات نصب و راه‌اندازی دوربین‌های مداربسته تحت شبکه، طراحی نقشه دوربین‌ها، فروش و نصب دوربین مداربسته

پشتیبانی نرم‌افزار

نگهداری از نرم‌افزارها و بک‌آپ‌گیری و همچنین مستندسازی تمامی اطلاعات مرتبط

فرم سفارش خدمات پسیو شبکه

مجموعه فعالیت‌های شرکت خدمات شبکه روترنت، طیف گسترده‌ای از انواع خدمات کامپیوتری، خدمات شبکه، خدمات مشاوره تخصصی شبکه، پشتیبانی سیستم‌های کامپیوتری و شبکه، نصب و راه‌اندازی شبکه‌های کامپیوتری و خدمات مرتبط با حوزه آی تی را شامل می‌گردد. جهت کسب اطلاعات بیشتر و همچنین ثبت سفارش، لطفا با تکمیل فرم زیر شروع کنید.

    خدمات پسیو شبکه روترنت

    روترنت در تلاش است با ارائه خدمات جامع و یکپارچه بهترین راهکارهای شبکه را در زمینه خدمات پسیو شبکه ارائه دهد. لیست خدمات این شرکت در بخش passive به شرح زیر است:

    • طراحی و نقشه‌کشی شبکه
    • کابل کشی‌ها برای دوربین مداربسته، تلفن و ...
    • اجرای و پیاده‌سازی نقشه
    • آرایش رک
    • بهینه‌سازی شبکه
    • داکت کشی
    • نصب پریز و نودها
    • نصب اتاق سرور و رک
    • راه‌اندازی دوربین مداربسته
    • نصب سنسورها و تجهیزات هوشمند

    مراحل اجرای پسیو شبکه

    زمانی که قصد اجرای پروژه پسیو برای محیط کار خود را دارید باید قبل از شروع و تصمیم‌گیری با هر یک از مراحل از شروع تا اجرا آشنا باشید تا بعد از اتمام کار دچار مشکل نشوید. حتما در این مراحل تعرفه خدمات پسیو شبکه را نیز بررسی کنید. در ادامه به معرفی هر یک از این مراحل می‌پردازیم.

    • محل پروژه

    در گام اول باید متخصصین طراحی و نصب شبکه های پسیو از محل پروژه بازدید کنند. این بازدید به منظور جمع کردن اطلاعات در جهت مشخص کردن طراحی و بررسی هزینه‌ها بسیار تاثیر دارد. از جمله اطلاعات مورد نیاز می‌توان به متراژ، مسیرهای عبوری کابل‌ها و شبکه و ... اشاره کرد. در برخی از پروژه ها می توان به جای بازدید حضوری با بررسی نقشه ها به طرح مناسب رسید.

    • طراحی کردن زیرساخت شبکه

    همانطور که از اسم این مرحله مشخص است، بعد از بازدید از محل باید طراحی برای زیرساخت شبکه صورت بگیرد. در تمامی مراحل اجرای خدمات پسیو در یک محل لازم است شرایط فیزیکی محل بررسی شود و براساس آن، نقشه اصولی و استاندارد طراحی کرد. انجام درست این مراحل اهمیت بسیاری دارد چرا که بعد از اجرا نمی‌توان به سادگی هر تغییری را اجرا کرد.

    • کابل کشی

    زمانی که نقشه توسط متخصصان تایید شد مراحل اجرایی کابل کشی شبکه شروع می شود. دو روش کابل کشی روکار و توکار شبکه برای اجرای نقشه ها مورد استفاده قرار می گیرد. در صورتی که تمایل داشتید کابل‌ها به صورت روکار نصب شوند حتما لازم است در این محل‌ها داکت‌کشی انجام شود. از دیگر نکات مهمی که در هنگام اجرای پسیو و مرحله کابل‌کشی، استفاده از کابل‌هایی با کیفیت عالی است.

    • نصب رک شبکه

    در مرحله چهارم بعد از اینکه کابل‌کشی‌های شبکه تمام شد، در این مرحله از خدمات باید تجهیزات مرتبط با پسیو شبکه را نصب کرد. نصب رک مهم ترین کاری است که باید انجام دهید. همانطور که در قسمت تجهیزات پسیو شبکه گفتیم رک به منظم شدن محل شبکه شما کمک زیادی می‌کند. به همین دلیل باید اقدام به نصب دیگر لوازم از جمله روترها، سرورها، پچ کورد، پج پنل و تجهیزان داخلی شبکه کنید. متخصصان به این مرحله از اجرای پسیو شبکه، آرایش رک می‌گویند. بعد از این که رک آرایش یافت باید پریزها، نودها و کیستون‌ها نیز نصب شوند.

    • تست شبکه

    زمانی که تمام مراحل پسیو انجام شد، در آخرین گام باید بستر پسیو اجرا شده را تست کرد. در این مرحله برای اطمینان از سالم بودن باید نودها و پریز‌ها به وسیله ابزار تست فلوک آزمایش شوند.

    اجرای پسیو شبکه

    روترنت یکی از معتبر ترین شرکت های اجرا پسیو شبکه است اگر نیاز به خدمات پشیو شبکه دارید ما در روترنت می توانیم بهترین خدمات پسیو شبکه را به شما ارائه کنیم. اگر به دنبال پسیو کار خوب هستید روترنت بهترین انتخاب شماست.

    تفاوت پسیو شبکه و اکتیو شبکه

    اکتیو شبکه عناصر یا دستگاه‌هایی هستند که می‌توان به کمک آن انرژی را تامین و به مدار داد. اما اجزای پسیو شبکه دستگاه‌هایی هستند که برای کار کردن به منبع خارجی نیاز ندارند و می‌توانند با ذخیره انرژی به صورت ولتاژ جریان پیدا می‌کند.

    تجهیزات پسیو شبکه

    همانطور که گفتیم پسیو شبکه نمی تواند سیگنال های الکترونیکی تولید کند بلکه باید سیگنال‌ها را از تجهیزات اکتیو دریافت و انتقال دهد. در بین خدمات پسیو شبکه زمانی که قصد راه‌اندازی آن را داشته باشید باید با تجهیزات مهم آن آشنا باشید تا به راحتی بتوانید اقدام به اجرای شبکه پسیو در محیط مورد نظر خود کنید.

    • کابل و سوکت شبکه

    کابل و سوکت اجزای ثابت برای راه اندازی شبکه های پسیو هستند. کابل و سوکت ها باعث اتصال تجهیزات به سیستم می‌شوند.

    • انواع رک ها

      رک های شبکه در واقع محفظه ‌‌هایی جهت نگهداری تجهیزات شبکه هستند. این محفظه ها در انواع مختلف دیواری و ایستاده و با توجه به محیط و فضای اتاق شبکه مورد استفاده قرار می‌‌گیرند.

    •  UTP Patch Panel

      از UTP Patch Panel برای خاتمه دادن به تمام کابل های Cat 6 که در اتصال نقاط مختلف سیستم به قسمت انتهایی در شبکه passive استفاده می شود. این کابل ها به طور دائم در پشت پنل UTP Patch Panel و UTP Patch Cords و از طریق درگاه های مربوطه در جلوی سوئیچ های شبکه متصل می شوند.

      در واقع این امر امکان ایجاد حرکت بهتر، انعطاف پذیری بیشتر و اعمال تغییرات را بدون ایجاد اختلال در پورت های سوئیچ فراهم می‌‌آورد. تمامی درگاه های موجود در پنل patch برای شناسایی بهتر و آسان تر هر گره در آن ها قرار گرفته است.

    • کابل فیبر نوری

    از کابل‌‌ فیبر نوری برای حمل اطلاعات در مسافت های بیش از ۹۰ متر استفاده می شود. در واقع این کابل‌‌ها به جای سیگنال های الکتریکی که در کابل های UTP مورد استفاده قرار می گیرند، از نور برای انتقال داده‌‌ها و اطلاعات استفاده می کنند.

    به عبارت دیگر این کابل‌‌ها می توانند داده ها را در مسافت های طولانی تر حتی تا چندین کیلومتر بدون استفاده از تکرار کننده، حمل کنند. از آن‌‌ها در حالت منفرد جهت انتقال داده در مسافت های طولانی تر و پهنای باند بیشتر و در حالت چندگانه برای مسافت های کوتاه‌‌تر، استفاده می شود.

    هر دو طرف آن‌‌ها به طور مستقیم به صفحه فیبر پچ متصل می شوند. این کابل‌‌ها معمولا در انواع ۶ هسته، ۱۲ هسته و ۲۴ هسته تولید می شوند. برای هر اتصال از دو هسته که یکی برای انتقال و دیگری برای دریافت می‌‌باشد استفاده می شود .

    • کارت شبکه

    کارت شبکه (NIC) یا کارت رابط شبکه یک جزء سخت افزاری است که بدون آن نمی توان رایانه را به یک شبکه وصل کرد. این یک برد مدار است که در یک کامپیوتر نصب شده است و اتصال شبکه اختصاصی به کامپیوتر را فراهم می کند. آن را کنترل کننده رابط شبکه، آداپتور شبکه پسیو یا آداپتور LAN نیز می نامند.

    • سوئیچ

    سوئیچ شبکه وسیله ای است که ارتباطات را بین چندین دستگاه متصل در یک شبکه محلی (LAN) متمرکز می کند. به تنهایی دستگاه های سوئیچ اترنت سالها پیش از روتر شدن پهنای باند خانگی، در شبکه های خانگی متداول بودند. روترهای خانگی مدرن سوئیچ های اترنت را مستقیماً به عنوان یکی از کارکردهای اصلی آنها ادغام می کنند.

    • روتر

    روتر، داده ها را در شبکه های رایانه ای دریافت و ارسال می کند. روترها گاهی اوقات با هاب های شبکه، مودم ها یا سوئیچ شبکه passive اشتباه گرفته می شوند. با این حال روترها می توانند عملکرد این مؤلفه ها را ترکیب کرده و با این دستگاه ها ارتباط برقرار کنند تا دسترسی به اینترنت را بهبود بخشند یا به ایجاد شبکه های تجاری کمک کنند.

    • انواع usb hub

    از usb hub، درواقع برای توسعه و تبدیل یک پورت USB به چند پورت دیگر استفاده می شود.

    • انواع تستر شبکه

    با استفاده از انواع تستر شبکه می توان کابل کشی شبکه را تست و عیب یابی نمود و مشکل را برطرف کرد. تمای مدل‌‌های کابل‌های شبکه پسیو از تابیده شدن ۴ زوج سیم تابیده شده به یکدیگر، ساخته شدند. در صورت قطع شدن یا آسیب دیدن هر کدام از این هشت رشته سیم، شبکه در آن قسمت دچار مشکل شده و به درستی کار نخواهد کرد. در این شرایط تستر های برای تشخیص خطا استفاده می شود.

    • کانکتورها

    کانکتور در واقع به معنای اتصال دهنده می باشد و به‌‌عنوان یک ابزار شبکه Passive و یک رابط فیزیکی در شبکه استفاده می‌‌شود.

     

    سوالات متداول

    • ۱.نیاز به خدمات پسیو شبکه دارم چگونه می توانم با روترنت ارتباط برقرار کنم ؟
      برای راهنمایی می توانید با شماره تماس 02191017606 در ارتباط باشید
    • ۲.چرا باید روترنت را انتخاب کنم ؟
      روترنت یکی از قدیمی ترین و معروف ترین شرکت در حوزه شبکه است و با خیال راحت می توانید کار های خود را به روترنت بسپارید.
    • ۳.نیاز به مشاوره دارم، چگونه می توانم از شما مشاوره بگیرم ؟
      شما می توانید برای مشاوره با شماره تماس 02191017606 در ارتباط باشید